150 g Madame Loulou porkeverék sajttorta krém készítéshez
Termékleírás
Ezzel a 150 g Madame Loulou porkeverék sajttorta krém készítéshez alapanyaggal pár pillanat alatt finom krémet készíthetünk a desszertekhez. Szükséged lesz: 300 ml tejszínre 300 g sajtkrémre 1 keverőtálra és egy elektromos habverőre Elkészítés: A tejszínt melegítsük fel a mikróban. Szórjuk a keveréket a tálba és adjuk hozzá a tejszínt. A habverővel 3 percig keverjük. Ezután keverjük egyneművé a krémsajttal. Tegyük a sajttorta alapra (keksz vagy piskóta) vagy poharakba. Tegyük a krémet 30 percre hűtőbe. Gluténmentes termék. Tartósítószer, pálmaolaj, hidrogénezett zsír, színezék mentes.
↓ Több részlet... ↓