Dr Oetker házi krémes krémpor 30%-kal csökkentett cukrtartalommal 230g
Termékleírás
A Dr. Oetker házi krémes krémporral régi hagyományokat idéző házi ízeket készíthetünk anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnunk. Elkészítése egyszerű, hideg tejjel felverve máris kész a krémes finomság! 12 szelet krémes elkészítéséhez elegendő. Elkészítés receptjavaslattal: Hozzávalók: 1 tasak Dr. Oetker házi krémes krémpor 800 ml hideg tej 250 g leveles-vajas tészta Elkészítés: A leveles-vajas tésztát 2 db 25*30 cm-es lappá nyújtjuk, majd aranybarnára sütjük és hűlni hagyjuk. (Alsó-felső sütés, előmelegítve: kb. 200-220 °C) A Dr. Oetker házi krémes krémport egy keverőedénybe öntjük. A 800 ml hideg tejet egy adagban hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel (habverő) min. 3 percig habosra keverjük. Az egyik megsült tésztalapot egy tálcára fektetjük és sütőkeretet helyezünk köré (helyette magas falú tepsit is használhatunk). A krémet a tésztán egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. A másik tésztalapot tetszés szerinti méretű négyzetekre osztjuk, majd a krém tetejére helyezzük.Tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük. Ízlés szerint porcukorral meghintve kínáljuk. Tipp: Az elkészített krémet sütés nélküli süteményekhez pl. babapiskótával és rétegezhetjük. Francia krémes készítéséhez a krémre hideg tejszínből (300 ml) felvert tejszínhabot rétegezünk. A tejszínhabot Dr. Oetker Habporból is elkészíthetjük. A krém kitűnő tölteléke lehet képviselőfánknak, profiterolnak is. Habosabb krémhez 900 ml tej felhasználásával készítsük el a krémet.
↓ Több részlet... ↓
Információk
Dr Oetker házi krémes krémpor 30%-kal csökkentett cukrtartalommal 230g vásárlása olcsón, 1239 Ft-ért.
Márka: Dr. Oetker
Kategória: Cukrászati alapanyag, Sütés alapanyagok
Minőségi termékek széles választéka Sütés alapanyagok kategóriában Dr. Oetker márkától.