Szilikon fülű amerikai fánk sütőforma
Termékleírás
Régi vágyad egy amerikai fánk sütőforma? Végre rátaláltál! Sokszor kerestél már a boltok polcain elcsigázva igazi donut sütőt? Jó ötletnek tűnt muffin formával helyettesíteni, de nem volt igazán átütő sikere a desszertednek? Ha meguntad az állandó keresgélést, akkor van egy jó hírünk! Végre megtaláltad az amerikai fánk sütőformádat! Ezzel a szuper tapadásmentes bevonattal ellátott amerikai fánk sütőformával csak úgy ontod majd a donuts-okat a konyhából! Ha elég előrelátó vagy, akkor rögtön kettőt rendelsz belőle, mert a barátnőd, húgod/nővéred, vagy az anyukád biztosan bele fog szeretni a nálad látott donut sütőformába és el akarja tőled kunyizni! Máris megvan az ajándék a következő szülinapjára! Ez a donut forma acélból készült, melyet tapadásmentes bevonattal látták el. Ez megakadályozza, hogy benne ragadjanak az elkészült fánkok. Ha vigyázol rá és nem karcolod össze késsel, villával, akkor évtizedekig együtt fogjátok gyártani az amerikai fánkokat családod és barátaid (meg persze saját magad) nagy örömére. További jó hír, hogy szilikon fülénél fogva veheted ki a forró sütőből, így nem kell tartanod az égési sérülésektől! Szilikon fülű amerikai fánk sütőforma tisztítása: kézzel, karcmentes mosogatószerrel ajánlott. Az első használat előtt öblítsd le forró vízzel. Ne hevítsd 200C feletti hőmérsékletre! Az amerikai fánk sütőforma használata: Az amerikai fánk sütőformát kenjük ki zsiradékkal (legmegfelelőbb erre a célra a vaj, vagy a margarin). A sütőt melegítsük elő! Készítsük el a fánk tésztát és töltsük a donut formába, úgy, hogy az üregek 2/3-adig legyenek megtöltve. Tipp: A sütőforma megtöltésénél próbálkozhatsz kanállal, de te is látni fogod, hogy így sokáig tartó, maszatolós munkát veszel a nyakadba. Ha igazán gyorsan és tisztán akarsz dolgozni, akkor töltsd a fánk tésztát habzsákba. Ezzel pillanatok alatt egyforma fánkokat készíthetsz! Süssük a fánkjainkat a receptben megadott hőfokon és ideig, majd kihűlés után vonjuk be mázzal. Amerikai fánk recept: Tésztához: 3 tojás 30 dkg cukor 3 dl tej 18 dkg vaj 1 tk vaníliás cukor csipet só 40 dkg finomliszt 15 dkg rétesliszt 2 tk sütőpor Bevonathoz: 10 dkg vaj 7 dkg finom szemű kristálycukor 1 kk fahéj 10 dkg csokoládé korong Az amerikai fánk elkészítése: Az amerikai fánk sütőformát kikenjük vajjal (ezt a műveletet érdemes minden adag kisütése után megismételni, ha biztosra akarunk menni). A tojásokat elektromos habverővel felhabosítjuk (nem kell szétválasztani, mehet bele a sárgája és a fehérje egyaránt). Hozzáadjuk a cukrot és fehéredésig (néhány perc) keverjük. Közben a tejet és a vajat egy lábosba tesszük és összeolvadásig melegítjük. A kétféle lisztet összekeverjük, hozzáadjuk a sót és a sütőport. A tojásos keverékhez adjuk a száraz anyagokat, ráöntjük az olvasztott vajas tejet és összekeverjük. Sűrűn folyó masszát kell kapnunk.
↓ Több részlet... ↓
Információk
Szilikon fülű amerikai fánk sütőforma vásárlása olcsón, 4052 Ft-ért.
Márka: Korona Kft.
Kategória: Cukrász eszközök, Sütőforma, Különleges sütőformák
Minőségi termékek széles választéka Különleges sütőformák kategóriában Korona Kft. márkától.